background
logotype

Експорт

   Ми маємо великий досвід і можливості продажів продукції сільськогосподар­ського походження за кордон України в країни Європи, Америки та Азії.

   Наше підприємство неодноразово входило в десятку кращих експортерів року, що підтверджується нагородами та сертифікатом Міжнародної торго­вої палати. Виробництво сертифіковане за стандартом ISO 22000:2005.

   В 2017 році компанія "Август-Кий" отримала сертифікат Organic Standard. При виробництві ми використовуємо тільки органічні продукти.

   Запрошуємо до співпраці усіх зацікав­лених у поставках продуктів з України.

Ми експортуємо наступну продукцію:

1. Просо жовте;

 Просо жовте

 

Вологість - 13,5%
Смітна домішка - 2% максимум
Зернова домішка - 10% максимум

 

 

 

 

2. Крупа пшоняна;

Крупа пшоняна

 

Доброякісне ядро - 99.8%
Вологість - 13,2%
Сміттєва домішка - 0,04%
Неочищений - 0,04%

 

 

 

 

 

3. Горох жовтий;

Горох жовтий

 

 

Вологість - 13,5%
Смітна домішка - 2% максимум
Зернова домішка - 10% максимум

 

 

 

 

4. Крупа горохова половинки;

Крупа горохова половинки

 

Доброякісне ядро - 99.0%
Вологість - 13,8%
Сміттєва домішка - 0,4%
Неочищений - 0,8%

 

 

 

 

 

5. Кукурудза;

Кукурудза

 

 

Вологість - 13,5%
Смітна домішка - 2% максимум
Зернова домішка - 10% максимум

 

 

 

6. Кукурудза для попкорну;

Кукурудза для попкорну

 

 

Вологість -14,0% макс
Сміттєва домішка - 2,0% макс
Зернова домішка - 10,0%  макс

 

 

 

 

7. Крупа кукурудзяна;

Крупа кукурудзяна

 

Вологість - 13,0%
Жир - 0,7%
Зола - 0,7%
Сміттєва домішка - 0,08%
Мінеральні домішки - 0,04%

 

 

 

 

 

8. Буряковий жом гранульований;

Буряковий жом гранульований

 

 

Вологість -14,0% макс
Масова частка не зерниста целюлоза - 10.0% макс
Масова частка механічних домішок - 1,5%

 

 

 

 

9. Макуха соєва;

Макуха соєва

 

 

Маса вологи і летючих речовин - 7.0-10.0%
Масова частка сирого протеїну, не менше - 41,0%
Сира клітковина в розрахунку на суху речовину - 1.0-7.0% ьакс
Активність уреази, різниця рН - 0,1-0,3
Масова частка сирого жиру - 6.0-8.0%, макс

 

 

 

 

10. Макуха соняшнику;

Макуха соняшнику

 

 

 

Масова частка вологи і летких речовин - 8.5% макс
Масова частка золи, нерозчинної в соляній кислоті, в розрахунку на суху речовину - 1.0% макс
Масова частка сирого протеїну - 30.0-32.0%

 

 

 

 

11. Шрот соняшниковий;

Шрот соняшниковий

 

 

Вологість -11,0% макс
Жир - 2,0%  макс

 

 

 

 

12. Крупа гречана смажена;

Крупа гречана смажена

 

 

Доброякісне ядро - 99.4%
Вологість - 13,0%
Сміттєва домішка - 0,36%
Неочищений - 0,06%

 

 

 

 

 

13. Зелена крупа гречана;

Зелена крупа гречана

 

 

Доброякісне ядро - 99.66%
Вологість - 13,8%
Сміттєва домішка - 0,14%
Неочищений - 0,04%

 

 

 

 

 

14. Пшеничні висівки;

Пшеничні висівки

 

Білки - 15,0% min / хв
Целюлоза - 9,0% max
Вологість - 15,0% max
Діаметр гранули - 7-12mm

 

 

 

 

 

15. Крупа манна;

 Крупа манна

 

Вологість - 14,9%
Прохід через сито № 23 - 5,6%
Прохід через сито № 38 - 1,3%

 

 

 

 

 

 

16. Борошно пшеничне;

Борошно пшеничне

 

 

Вологість - 14,8%
Прохід через сито №49 / 52 - 3,0%
Блідість (од.) – 54

 

 

 

 

 

17. Мука кукурудзяна;

Мука кукурудзяна

 

 

 

Вологість - 11,8%
Прохід через сито № 32 - 73%

 

 

 

 

 

18. Житнє борошно;

Житнє борошно

 

Вологість - 13,8%
Блідість (од.) - 6
Прохід через сито № 38 - 72%

 

 

 

 

 

 

2017  «August-Kiy» LTD. ТОВ «Август-Кий» +38(044)-496-1-496   All rights reserved