Рецепти
- Деталі
- Опубліковано: Вівторок, 27 жовтня 2015, 09:44
- Перегляди: 3924
Італійська паста (Новинка 2018 до борошна з твердих сортів пшеніці "дурум")
Приготовані в домашніх умовах спагетті відрізняються більш м’яким, ніжним смаком; спробувавши таку пасту, купувати її в магазині вже не захочеться, тим більше що приготувати її досить просто.
Найбільш поширений рецепт приготування пасти в домашніх умовах, для якого знадобиться: 300 грамів борошна з твердих сортів пшениці; 2-3 курячих яйця; щіпка солі; трохи оливкової олії.
Спосіб приготування:Борошно просіваємо і висипаємо на стіл акуратною гіркою. В ній робимо невелике заглиблення, в яке вбиваємо 2 або 3 яйця (краще спочатку 2, а якщо тісто буде виходити дуже пухким і сухим, то вбити і третє).
Коли яйця вбиті, додаємо дрібку солі і вливаємо чайну ложку оливкової олії, після чого акуратно перемішуємо яйця по центру борошняної гірки виделкою.
Починаємо замішувати тісто – робити це потрібно від країв до центру, акуратно змішуючи борошно з яєчною масою.
Якщо тісто липне до рук і виходить не дуже еластичним, можна додати ще борошна, але не перестарайтеся, щоб воно не стало занадто крутим.
В ідеалі повинна вийти гладка і рівна грудочка тіста, досить туга і еластична. Коли тісто готове, його загортають у рушник або харчову плівку і залишають відпочивати на 10-15 хвилин.
• Далі відрізаємо від тіста невеликий шматочок, розрівнюємо його, кладемо між двома листами пергаментного паперу для випічки і розкочуємо качалкою до мінімальної товщини і максимальної рівномірності, роблячи це в напрямку «від себе».
• Готовий пласт тіста щільно обертаємо навколо присипаної борошном качалки і даємо підсохнути 10-15 хвилин.
• Після такої процедури тісто стане глянцевим, підсушеним і легко наріжеться на необхідної товщини смужки, в залежності від того, який вид макаронів ви хочете отримати.
Смачного!
Пшоняна каша з гарбузом
На 1 ½ склянки пшона – 3 склянки води або молока, 750 г гарбуза, чайна ложка солі.
Спосіб приготування: свіжий гарбуз почистити, витерти насухо, дрібно порізати, покласти в каструлю, залити 3 склянками води або молока і варити 10-15 хв. Потім всипати промите пшоно і, помішуючи, варити ще 15-20 хв. Загуслу кашу накрити кришкою і залишити на 35-40 хв.
Смачного!
Запіканка манна з фруктами
На 1 склянку манної крупи – 4 склянки молока, ½ чайної ложки солі, 2-3 столові ложки цукру, 100 г фруктів, 2 яйця, 2-3 столові ложки масла. Спосіб приготування: зварити манну кашу на молоці. У готову кашу покласти цукор, сіль, масло, все перемішати і викласти на змащену маслом сковороду. Поверхню каші розгладити, посипати цукровим піском і запекти до появи рум'яної скоринки. Перед подачею на кашу покласти фрукти і полити ягідним соусом.
Смачного!
Горох зі шпиком
На 2 склянки гороху – 1 чайна ложка солі. 100 г шпику, 2 репчатых лука.
Спосіб приготування: горох промити, залити холодною водою і залишити набухати, після чого воду злити, налити свіжої і варити без солі, поки зробиться пюре. У розварений горох покласти сіль і присмачена салом цибулю.
Приємного апетиту!
Кукурудзяна запіканка
Кукурудзяна крупа – 500 г, вода - 1½ л, жовток яйця - 1 шт., тертий сир – 150 г, молоко 2 склянки, масло вершкове – 50 г., сіль.
Спосіб приготування: кукурудзяну крупу перебрати, промити, всипати в холодну воду, посолити і зварити кашу. Потім викласти у форму, змащену маслом. Посипати сухарями. Запіканку змастити жовтком, посипати тертим сиром і полити вершковим маслом. Запекти в духовці. Подати з гарячим молоком. Смачного!
Каша гречана з грибами та цибулею
На 2 склянки гречаної крупи – 3 склянки води, 25 г сухих грибів, 2 ріпчатих цибулі, 2-3 столові ложки жиру, 1 чайна ложка солі.
Спосіб приготування: сухі гриби промити, скласти в каструлю, залити 3 склянками холодної води і залишити на 1-1½ години. Коли гриби набухнуть, вийняти з води, дрібно порізати, покласти назад у воду,довести до кипіння, додати сіль, засипати гречку, і,помішуючи, варити до загустіння. Потім каструлю з кашею накрити і поставити, щоб упріла на 2 години. У готову кашу додати цибулю і перемішати все. Смачного!
Останні новини
З наступаючим 8 Березня!
14.10.2018
День захисника України 14 жовтня
24.08.2018
День незалежності України
15.04.2018
Нова лінійка продукції 2018!
06.04.2018Вашій увазі пропонується відеоролик про нову лінійку продукціі 2018 «Август-Кий».
05.04.2018
Компанія "Август-Кий" вітає з Великоднем або Світлим Христовим воскресінням!
12.10.2017
Компанія Август-Кий взяла участь у найбільшій в світі виставці продуктів харчування Anuga 2017
30.09.2017
Експорт-переговори з найбільшими дистриб'юторами і торговими мережами східних і західних країн пройшли 27 вересня в Київському Гольф-центрі.
27.09.2017
Компанія «Август-Кий» взяла участь в EXPORT & SALE 2017.
26.08.2017
Акційні пропозіції від Август-Кий
24.08.2017
День незалежності України
27.02.2017
Компанія "Август-Кий" взяла участь у 22-й міжнародній виставці продуктів в ОАЕ, Дубай!
26.01.2017
Компанія "Август-Кий" отримала сертифікат Organic Standard!
10.10.2016
Компанія Август-Кий вдруге отримала сертифікат на систему управління безпечністю виробництва харчових продуктів
ISO 22000:2005
28.06.2016
З Днем Конституції України
27.05.2016
З наступаючим святом Святої Трійці
01.11.2015
Наша компанія пропонує послуги з фасування ваших продуктів. Здійснюємо фасування сипучих продуктів у поліпропіленову плівку, паперові та поліетиленові пакети. Детальніше...
Виробництво сертифіковане за стандартом ISO 22000:2005
З 10.10.2015 по 14.10.2015 компанія "Август-Кий" прийняла участь у міжнародній виставці продуктів харчування Ануга, яка проходила у Німеччині, в місті Кельні.
Ануга - найбільша міжнародна виставка продуктів харчування, напоїв та обладнання для харчової промисловості.