background
logotype

Рецепти

Пшоняна каша з гарбузом

 

  Пшоняна каша з гарбузом
На 1 ½ склянки пшона – 3 склянки води або молока, 750 г гарбуза, чайна ложка солі.
Спосіб приготування: свіжий гарбуз почистити, витерти насухо, дрібно порізати, покласти в каструлю, залити 3 склянками води або молока і варити 10-15 хв. Потім всипати промите пшоно і, помішуючи, варити ще 15-20 хв. Загуслу кашу накрити кришкою і залишити на 35-40 хв.
Смачного!

 

 

 Запіканка манна з фруктами 
  Запіканка манна з фруктами
На 1 склянку манної крупи – 4 склянки молока, ½ чайної ложки солі, 2-3 столові ложки цукру, 100 г фруктів, 2 яйця, 2-3 столові ложки масла. Спосіб приготування: зварити манну кашу на молоці. У готову кашу покласти цукор, сіль, масло, все перемішати і викласти на змащену маслом сковороду. Поверхню каші розгладити, посипати цукровим піском і запекти до появи рум'яної скоринки. Перед подачею на кашу покласти фрукти і полити ягідним соусом.
Смачного!

 

 

Горох зі шпиком

  Горох зі шпиком

На 2 склянки гороху – 1 чайна ложка солі. 100 г шпику, 2 репчатых лука.
Спосіб приготування: горох промити, залити холодною водою і залишити набухати, після чого воду злити, налити свіжої і варити без солі, поки зробиться пюре. У розварений горох покласти сіль і присмачена салом цибулю.
Приємного апетиту!

 

 

Кукурудзяна запіканка
  Кукурудзяна запіканка

Кукурудзяна крупа – 500 г, вода - 1½ л, жовток яйця - 1 шт., тертий сир – 150 г, молоко 2 склянки, масло вершкове – 50 г., сіль.
Спосіб приготування: кукурудзяну крупу перебрати, промити, всипати в холодну воду, посолити і зварити кашу. Потім викласти у форму, змащену маслом. Посипати сухарями. Запіканку змастити жовтком, посипати тертим сиром і полити вершковим маслом. Запекти в духовці. Подати з гарячим молоком. Смачного!

 

 

Каша гречана з грибами та цибулею
  Каша гречана з грибами та цибулею

На 2 склянки гречаної крупи – 3 склянки води, 25 г сухих грибів, 2 ріпчатих цибулі, 2-3 столові ложки жиру, 1 чайна ложка солі.
Спосіб приготування: сухі гриби промити, скласти в каструлю, залити 3 склянками холодної води і залишити на 1-1½ години. Коли гриби набухнуть, вийняти з води, дрібно порізати, покласти назад у воду,довести до кипіння, додати сіль, засипати гречку, і,помішуючи, варити до загустіння. Потім каструлю з кашею накрити і поставити, щоб упріла на 2 години. У готову кашу додати цибулю і перемішати все. Смачного!

 

 

2017  «August-Kiy» LTD. ТОВ «Август-Кий» +38(044)-496-1-496   All rights reserved