Здорова їжа
- Деталі
- Опубліковано: Вівторок, 10 листопада 2015, 11:24
- Перегляди: 2585
Здорові каші
Неодмінна умова для ефективного очищення організму: каша повинна якомога довше перебувати в шлунку. Мінімум 20 хвилин, тоді більша кількість токсинів буде поглинена.
Тому найбільш корисна вівсянка – вона довше інших перетравлюється.
Наступні по користі крупи – рис і гречка, але вони вимагають особливого приготування. Рис треба як можна довше промивати невеликим струменем холодної води з-під крана. Таким чином з нього вимивається крохмаль, який заважає процесу очищення організму.
Гречку краще не варити, а запарювати: залити крутим окропом, укутати і залишити в теплому місці (можна використовувати термос з широким горлом). Гречка поглинає шкідливі для організму важкі метали.
Чудово доповнюють кашу курага, родзинки, інжир, сухофрукти, яблука, мед, помідори, баклажани, оливки, при цьому крупа не втрачає своїх сорбуючих властивостей.
Існують десятки рецептів приготування каш, кожен може приготувати їх по-своєму, вони будуть смачні і корисні всім, незалежно від віку. Каші, збагачені овочами, краще збалансовані за мінеральним і вітамінним складом, їх можна подавати як самостійне блюдо до сніданку, обіду, вечері і в якості гарніру до м'ясних страв.
Тим, хто любить перловку, нестача вітамінів не загрожує — в перловій каші присутній практично весь необхідний набір корисних речовин.
Ще одна перевага перлової крупи — велика кількість лізину. Ця амінокислота має противірусну дію, особливо відносно мікробів, що викликають герпес і гострі простудні інфекції, підтримує життєвий тонус і зберігає здоровим серце.
Крім того, перловка запросто може претендувати на звання «каші краси». Справа в тому, що лізин бере активну участь у виробленні колагену, який, як відомо, робить шкіру гладкою і пружною, а заодно і запобігає появі зморшок. Не варто забувати про перлової крупі і тим, хто серйозно піклується про фігуру. Ця ситна каша містить велику кількість клітковини, яка виводить з організму токсини і шлаки, а також речовини, що перешкоджають відкладенню жиру. Саме завдяки цій особливості дієтологи рекомендують перловку тим, хто мріє розлучитися із зайвими кілограмами.
На цій сторінці ми будемо знайомити Вас з усіма найкращими якостями нашої продукції.
З Новим роком!
18.12.2018
Шановні друзі, колеги та партнери!
Прийміть сердечні вітання з Новим роком та Різдвом Христовим! Дякуємо за плідну співпрацю та сподіваємося на її успішне продовження у наступному році!
Останні новини
14.10.2018
День захисника України 14 жовтня
24.08.2018
День незалежності України
15.04.2018
Нова лінійка продукції 2018!
06.04.2018Вашій увазі пропонується відеоролик про нову лінійку продукціі 2018 «Август-Кий».
05.04.2018
Компанія "Август-Кий" вітає з Великоднем або Світлим Христовим воскресінням!
12.10.2017
Компанія Август-Кий взяла участь у найбільшій в світі виставці продуктів харчування Anuga 2017
30.09.2017
Експорт-переговори з найбільшими дистриб'юторами і торговими мережами східних і західних країн пройшли 27 вересня в Київському Гольф-центрі.
27.09.2017
Компанія «Август-Кий» взяла участь в EXPORT & SALE 2017.
26.08.2017
Акційні пропозіції від Август-Кий
24.08.2017
День незалежності України
27.02.2017
Компанія "Август-Кий" взяла участь у 22-й міжнародній виставці продуктів в ОАЕ, Дубай!
26.01.2017
Компанія "Август-Кий" отримала сертифікат Organic Standard!
10.10.2016
Компанія Август-Кий вдруге отримала сертифікат на систему управління безпечністю виробництва харчових продуктів
ISO 22000:2005
28.06.2016
З Днем Конституції України
27.05.2016
З наступаючим святом Святої Трійці
01.11.2015
Наша компанія пропонує послуги з фасування ваших продуктів. Здійснюємо фасування сипучих продуктів у поліпропіленову плівку, паперові та поліетиленові пакети. Детальніше...
Виробництво сертифіковане за стандартом ISO 22000:2005
З 10.10.2015 по 14.10.2015 компанія "Август-Кий" прийняла участь у міжнародній виставці продуктів харчування Ануга, яка проходила у Німеччині, в місті Кельні.
Ануга - найбільша міжнародна виставка продуктів харчування, напоїв та обладнання для харчової промисловості.